Werklampen

Steeds meer beroepen worden ’s avonds uitgevoerd. Denk maar een postbezorgder die ’s avonds je pakketje bezorgd of de Ziggo monteur die langskomt wanneer jij thuis bent. Deze latere werktijden vragen om andere specificaties aan je voertuig. Met een werklamp zorg je voor een veiligere en efficiëntere werkplek. Er zijn verschillende typen werklampen:

  • Werklampen voor in de bus;
  • Werklampen buiten de bus of vrachtwagen;
  • Werklampen voor landbouwvoertuigen

Werklampen in de bus

In de bus wil je natuurlijk goed en helder light hebben. Of je nou een pakketje aan het zoeken bent en of een onderdeel aan het repareren bent. Goede werkverlichting is hierbij erg belangrijk. Een goed verlichte bus zorgt voor:

  • Betere efficiëntie; je kunt sneller de spullen en gereedschap vinden die je nog hebt. Ook is het lezen van een handleiding en informatieboekje makkelijker.
  • Hogere veiligheid; goede verlichting zorgt voor meer veiligheid. Struikelen over producten gebeurt minder vaak met goede verlichting.

De verlichting kan aangesloten worden op het 12v netwerk van de accu. Daarnaast gaan de lichten aan, als jij de deur opent. De lampen hoef je niet speciaal aan te doen en daardoor kun je efficiënter werken. De verlichting kan aangepast worden op de werkzaamheden.

Werklampen buiten het voertuig

In de winter is het om vijf uur al donker. Buitenverlichting biedt dan een uitkomst om nog even door te gaan. Buitenverlichting kan gebruikt worden om een terrein te verlichten of op een voertuig als graafmachine of quad. De voordelen van goede buitenverlichting zijn:

  • Langere werkdagen: je kunt nog even doorgaan als het nog donker is. Ook kun je afspraken maken in de avond.
  • Betere efficiënte; goede verlichting zorgt voor beter zicht. Je ziet meer en je kan beter de diepte inschatting met goede verlichting.

De verlichting kan aangesloten worden op de 12v netwerk van de accu. Daarnaast kun je een extra schakelaar in je auto inbouwen. Zo kun je de lichten onafhankelijk gebruiken met de standaard verlichting.

Duurzaamheid

Ledlampen zijn natuurlijk vele malen zuiniger dan normale hallogeen lampen. Dit bespaart natuurlijk brandstof! Ook gaat een ledlamp tot 30 keer langer mee dan normale hallogeen verlichting. De ledlampen zijn verkrijgbaar in meerdere voltages.