Toyota revamp verslag: sideskirts en bumper

Ik rijd nu al zo een dik 15 jaar rond in mijn oude vertrouwde Toyota. En hij heeft me geen enkel moment gefaald. Ik rijd veel en vaak. Ik ga bijv. op vakantie altijd met de auto omdat ik vliegangst ken. Dus ik rijd helemaal naar het zuiden van Spanje en tevens naar landen zoals Kroatiƫ en Bulgarije. Ik heb er dus vele kilometers op zitten en slijtage is dan gewoonweg onvermijdelijk laten we wel wezen.

Enfin, je ontkomt er dan ook niet aan om zo af en toe onderdelen te vervangen. Ditmaal moest ik mijn bumper vervangen. Specifiek de voorbumper. Ik heb lang gezocht en gewikt en gewogen tussen verschillende webwinkels maar de keuze viel uiteindelijk op deze. Deze webwinkel verkoopt voorbumpers voor vrijwel alle auto modellen zo lijkt het wel en dus ook voor mijn specifieke Toyota. Super blij mee.

Nu we toch bezig zijn met auto modificaties dacht ik laten we ook gelijk eens kijken voor sideskirts. Dat is een soort strip aan de zijkant van de auto onder de deuren. Voor de handigheid hier is de URL. Die dus direct erbij gekocht, want waarom niet we zijn nu toch bezig en ik vind het er zeker wel kek uitzien om heel eerlijk te zijn.

Beide onderdelen waren vrij rap binnen en ik heb ze laten installeren door een garage in de buurt. Na een paar dagen was mijn Toyota weer klaar om de weg op te gaan. Met nieuw voorbumper dus en ook sideskirts voor de looks want ja het oog wil ook wat toch?

Super blij met het eindresultaat, en ook mijn broer gaf aan dat hij de sideskirts een uitermate gave toevoeging vindt. Al met al een prima experiment dus en dit smaakt zeker naar meer wat mij betreft.