Review: Ezeekbike MTB men

Zoek je een goedkope elektrische mountainbike, dan moet je beslist de Ezeekbike MTB men kopen! Deze ebike is geschikt voor het ruigere werk want hij is voorzien van high end en high profile banden, flinke remschijven, een geveerde voorvork, en een sterke middenmotor! Alles wat een man zich dus maar kan wensen!

 

Elektrische mountainbike (MTB)

MTB betekent mountainbike. De Ezeekbike MTB is dus een elektrische mountainbike en uitgevoerd in een herenmodel. Het herenmodel herken je natuurlijk aan de horizontale buis. Een mountainbike is ontworpen om lekker door het bos of over onverhard terrein heen te crossen. Met deze fiets is dat echt ideaal want hij beschikt over goede banden, een verende voorvork, en een krachtige middenmotor. Bovendien ziet hij er erg leuk uit en is hij gezien de specificaties erg goedkoop!

 

High performance banden

De banden die bij de Ezeekbike MTB zijn gemonteerd mogen wel even apart benoemd worden, want het zijn geen doorsnee banden die je op een doorsnee mountainbike tegenkomt. De banden zijn namelijk van de fabrikant Panaracer (bron: fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/). Het type dat hier gebruik is, is de Comet Hard Pack welke zelfs profiel aan de zijkant van het loopvlak heeft zitten, en wat voller zijn dan gemiddeld. Hierdoor heb je maximaal grip, kunnen de banden beter tegen scherpe objecten, en absorberen ze de eerste oneffenheden. De voorvork doet de rest van het verende werk.

 

Schijfremmen ontbreken niet!

Aan remkracht kom je niets te kort op deze elektrische MTB want zowel het voorwiel als achterwiel is uitgerust met een schijfrem. Het voorwiel is zelfs voorzien van een extra grote schijf. Remschijven zijn zeer onderhoudsvriendelijk en presteren uitstekend of het nu nat of droog weer is. Afremmen op een steile helling naar beneden is dus kinderspel.

 

250 Watt middenmotor

De elektromotor zit niet in het achterwiel of voorwiel, maar in het midden van de fiets en is aan de trapas verbonden. Vooraf de duurdere ebikes hebben een middenmotor en dat is niet voor niets. Een middenmotor zorgt namelijk voor een natuurlijke fietsbeleving, maar is wel duurder dan een voor- of achterwielmotor. Daarnaast is de gewichtsverdeling beter en is de motor efficiënter waardoor je minder energie hoeft te verbruiken voor hetzelfde resultaat.

De motor beschikt over een vermogen van 250 Watt en is qua intensiteit in 5 standen te verstellen. Je bepaalt dus zelf eenvoudig hoe hard de motor moet werken. Bedienen doe je vanaf het controlepaneel welke zich op het stuur bevindt.

 

Li-ion accu van Panasonic

De accu zit op het frame gemonteerd en is van het bekende merk Panasonic en is van een Li-Ion type. Panasonic maakt goede kwaliteit accu’s en wordt veel gebruikt voor ebikes en andere elektrische voertuigen. Bij de Ezeekbike is er gekozen voor een 468Wh Lithium Ion (li-ion) variant welke licht is van gewicht, en snel is op te laden (bron: fastfuriousscooters.nl). Doorgaans is de accu helemaal volgeladen in 6 uur tijd.

 

Grote fabrikant

Waarschijnlijk heb je nog niet eerder van de Ezeekbike gehoord, en dat kan kloppen. In Nederland is het een nieuwe speler. In Taiwan is hij al enige tijd super populair. Dit heeft niet alleen met de gebruikte techniek en prijs te maken, maar ook met het feit dat de fiets door een van de grootste fietsfabrikanten van Taiwan geproduceerd wordt. De fabriek heeft een oppervlakte van ruim 40 voetbalvelden groot en is zeker niet de eerste de beste. Ze hebben alle expertise in huis en bouwen zelf de elektronica. Daarnaast gebruiken ze onderdelen van bekende merken zoals Shimano, Panasonic, en Panaracer. Als je deze ebike koopt, dan krijg je veel kwaliteit voor weinig geld!

 

Ezeekbike MTB men kopen

Wil je goedkoop een goede elektrische mountainbike kopen, dan moet je beslist de Ezeekbike MTB men kopen. Deze elektrische heren MTB is een echte alleskunner. Zonder moeite kun je hiermee op onverhard terrein zoals in het bos lekker rondcrossen. Er is voldoende comfort aan boord want niet alleen de voorvork veert lekker mee, maar ook de high profile banden. Dankzij de krachtige middenmotor is geen helling meer te hoog, en met de krachtige remschijven sta je binnen no-time weer stil!

 

Betalen in termijnen

Wil je de Ezeekbike MTB heren kopen op afbetaling en betalen in termijnen, dan ben je bij Fast en Furious ook aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk deze mooie ebike kopen en aflossen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. In onze shop wordt kopen op afbetaling leasen genoemd. Met leasen huur je de fiets dus niet want je bent direct de eigenaar.

 

Laat je mooie nieuwe aankoop eenvoudig thuisbezorgen voor een vast laag bedrag. Voor heel Nederland hanteren wij hetzelfde bedrag, dus het maakt niet uit of je in Amsterdam woont, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, of op een van de Waddeneilanden!