Hoe de beste tweedehands Renault Captur kopen

Hoe de beste tweedehands Renault Captur kopen

Kleine SUV’s, of cross-overs, zijn de laatste tijd hot, De Renault Captur is dan ook een van de meest gewaardeerde kleine SUV’s.

5 redenen om een tweedehands ​​Renault Captur te kopen

1 Rijgedrag

Een verhoogde rijpositie betekent niet noodzakelijk saai en slordig weggedrag. De Captur is gebaseerd op de Clio, dus het deelt zijn scherpe wegligging en wendbaarheid door hoeken. Je krijgt ook die gewenste verhoogde zithoogte, dus het zicht naar buiten is geweldig.

 

3. Opslagruimte

Grote chauffeurs hebben geen probleem met de beschikbare ruimte aan de voorzijde van de Captur, en weinigen kunnen de opslagruimte bekritiseren, met uitzondering van het kleine dashboardkastje. Voor een kleine auto is er echter veel ruimte.

 

2. De binnenkant van een tweedehands Renault Captur

Helaas is er achterin ondanks de glijdende achterbank wat weinig beenruimte. De glijdende achterbank maakt de kofferruimte wel flexibel, vooral met de 60/40 neerklapbare achterbankruggen. Schuif de bank naar voren en je hebt een grotere kofferruimte dan een Volkswagen Golf. Kopers met jonge kinderen zullen de afneembare en wasbare stoelhoezen die bij de Dynamique Nav-bekleding horen, ook op prijs stellen.


3. Wat kost het rijden van een tweedehands Renault Captur

De Captur is goedkoop om te rijden. De CO2-uitstoot van rivalen is meestal hoger dan die van de Captur. De onderhoudskosten van Renault zijn ook goed.

4. Hoe zit het met een tweedehands Renault Captur kopen?

Er zijn nogal wat tweedehands Renault Capturs op de tweedehands markt, dus er zijn er veel om uit te kiezen. De prijzen van verzekeringen kunnen in eerste instantie aan de hoge kant liggen, dus zorg ervoor dat je afdingt of shop voor de beste deal. Ga naar bynco.nl voor de beste deals.

5. Wat nu?

Klik hier om meer te weten te komen over de Renault Captur, of als een tweedehands wil kopen. Klik hier om te bij autotrader.nl te zoeken naar een tweedehands auto.