Waarom kiezen voor een volkswagen bedrijfsauto?

De Volkswagen bedrijfswagens zijn de meeste bekende en meest gebruikte bedrijfsauto’s in Nederland. Deze wagen is uniek door haar solide bouw, slim ontwerp en kan tevens worden uitgebreid met verschillende accessoires. Deze bedrijfswagen is mogelijk om te leasen, maar uiteraard ook gewoon te kopen. In de meeste gevallen is dat afhankelijk van de investeringsruimte. In dit artikel worden beide manieren besproken.

Bedrijfswagen lease

Heb je als organisatie op korte termijn een of meerdere bedrijfswagens nodig? Dan is de bedrijfswagen lease een prima optie, hierdoor kan het geld gewoon op de rekening blijven staan, maar wordt er maandelijks een bedrag aan de leasemaatschappij betaald. Dit biedt dus de mogelijkheid om het geld elders in te investeren. In veel gevallen worden hier wel met langlopende contracten gewerkt. Tevens zijn er ook verschillende vormen van leasen.

Kopen van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen

Naast het leasen van een volkswagen bedrijfswagen is het mogelijk om een nieuwe volkswagen bedrijfswagen te kopen. Dit zal vooral voor de lange termijn aantrekkelijker zijn. Bij juist gebruik en onderhoud aan de bedrijfswagens kunnen deze voor langere tijd meegaan. Dit biedt dan direct de optie om de wagens te laten afschrijven. Na verloop van tijd wordt het dan mogelijk om de vaste kosten te laten verdwijnen. Dan hoeft er alleen nog maar voor de variabele kosten te worden betaald.

Gemakkelijk gebruik voor zakelijk en privé

De volkswagen bedrijfswagen is niet alleen gemakkelijk voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé gebruik. De wagen is zeer ruim en gemakkelijk om materiaal met te vervoeren. Daarbij kan deze wagen je ook privé overal naartoe brengen. Hierdoor kunnen de kosten op de zaak geschreven worden en hoef je privé geen kosten meer te maken. In sommige gevallen kunnen auto’s ook op privé worden geschreven. Om precies te weten wat voor jouw situatie geschikt is, kun je het beste een fiscalist inschakelen. Zij kunnen aan de hand van jouw huidige financiële status een gepast advies geven