Niu elektrische scooter

De elektrische Niu scooter is tegenwoordig erg populair en zie je veel in de stad rondrijden. Elektrische scooters zijn een stuk veiliger, stiller en zuiniger dan een benzine variant waardoor je uiteindelijk vaak goedkoper uit bent, en ook is het een stuk beter voor het milieu. Ook trekt een elektrische scooter veel sneller op dan een benzine variant. De Niu scooters hebben een Bosch motor met een vermogen van 3000w en heeft nu een geschat bereik van 170 kilometer. Verder hebben ze een dubbele batterij die snel weer is opgeladen.

 

Niu scooter kopen bij Polderscooter

Bij Polderscooter in Dronten staan meer dan 200 scooters, waaronder ook elektrische Niu scooters. Er zijn drie varianten van de Niu scooter, namelijk de sportvariant, dynamische variant of de economische variant. Verder heb je ook verschillende kleuren en modellen. Alle verschillende modellen kun je terugvinden op de website van Polderscooter. Ook kun je hier meer informatie over de verschillende modellen terugvinden. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de NIU M+ lite, die een van de krachtigste elektrische scooters van dit moment is. De NIU U1 is juist weer wat compacter en heeft een leuke retro look. Alle scooters bij Polderscooter kun je in termijnen betalen of sommige zelfs leasen, dus ook de Niu Scooters. Voor onderhoud, schade en reparatie staat Polderscooter ook altijd voor je klaar.

Proefrit maken

Op de website van Polderscooter kun je alle details en specificaties over de scooters lezen, maar het best is natuurlijk om het zelf uit te testen. Als je langs komt bij Polderscooter in Dronten kun je met de verschillende scooters altijd even een testrit maken. Zo weet jij zeker dat je met de juiste scooter voor jou de showroom uit rijdt.  Niet alleen elektrische Niu scooters kun je vinden bij Polderscooter, ook andere merken zoals Vespa of Piaggio kun je vinden in de showroom. Er zit altijd 3 jaar garantie op de scooters van Polderscooter en ook voor scooteronderhoud kun je bij ze terecht. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende scooters dan kun je altijd even kijken op de website of contact opnemen via de telefoon of email. Het beste is natuurlijk altijd om even langs te komen in de showroom!